Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 ianuarie 2014

anevrism aortic abdominal


cu respect, va rog sa-mi raspundeti....tatal meu a fost diagnosticat cu anevrism aortic abdominal, si are si angina pectorala. are 67 ani. care sunt pasii urmatori care trebuiesc parcursi?ce analiza trebuie facuta? va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in prima faza, se impune un consult de cardiologie interventionala. Angina pectorala indica faptul ca acest consult trebuie programat cat mai rapid posibil; va trebui adusa si intreaga documentatie a pacientului, inclusiv investigatia in urma careia s-a stabilit diagnosticul de anevrism aortic. In centrul nostru lucreaza dr. Dan Deleanu, cardiologie interventionala, pe care vi-l recomandam pentru evaluare. Atat anevrismul aortic abdominal cat si eventualele stenoze coronariene (cele ce ar putea fi responsabile de angina pectorala) se pot trata pe cale interventionala in centrul nostru, minim invaziva, prin dilatare cu stent. Pentru mai multe informatii, puteti apela unul dintre numerele de telefon de pe site. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor