Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 ianuarie 2014

anevrism aortic abdominal


cu respect, va rog sa-mi raspundeti....tatal meu a fost diagnosticat cu anevrism aortic abdominal, si are si angina pectorala. are 67 ani. care sunt pasii urmatori care trebuiesc parcursi?ce analiza trebuie facuta? va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in prima faza, se impune un consult de cardiologie interventionala. Angina pectorala indica faptul ca acest consult trebuie programat cat mai rapid posibil; va trebui adusa si intreaga documentatie a pacientului, inclusiv investigatia in urma careia s-a stabilit diagnosticul de anevrism aortic. In centrul nostru lucreaza dr. Dan Deleanu, cardiologie interventionala, pe care vi-l recomandam pentru evaluare. Atat anevrismul aortic abdominal cat si eventualele stenoze coronariene (cele ce ar putea fi responsabile de angina pectorala) se pot trata pe cale interventionala in centrul nostru, minim invaziva, prin dilatare cu stent. Pentru mai multe informatii, puteti apela unul dintre numerele de telefon de pe site. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor