Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


defect septic venticular stg-dr

Buna ziua, va rog sa ma ajuati cu raspunsul la intrebarea mea,am 25 ani si sunt insarcinata in 3 luni,in urma unor investigatii am fost diagnosticata cu defect septic venticular stg-dr,pot sa duc pana la sfarsit aceasta sarcina?intrucat medicul mi-a spus ca voi avea complicatii mari in ultimele 2-3 luni(eu,nu copilul),pot sa mor?imi doresc acest copil,ce ma sfatuiti sa fac?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar in primul rand sa avem un diagnostic clar, si cat mai multe date despre DSV-ul dvs. In acest sens, va recomandam o ecografie cardiaca efectuata la un medic cu experienta in malformatii ale inimii. La numarul de telefon 0731.771.111 veti putea obtine mai multe informatii, precum si o programare. In centrul nostru se trateaza cu succes astfel de afectiuni, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala clasica, pe cord deschis; procedura minim invaziva consta in implantarea unui dispozitiv special in malformatie, inchizand-o definitiv, si este realizata de medici cu experienta din strainatate, ce colaboreaza cu medici romani. Va dorim multa sanatate!