Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 ianuarie 2014

defect septic venticular stg-dr


Buna ziua, va rog sa ma ajuati cu raspunsul la intrebarea mea,am 25 ani si sunt insarcinata in 3 luni,in urma unor investigatii am fost diagnosticata cu defect septic venticular stg-dr,pot sa duc pana la sfarsit aceasta sarcina?intrucat medicul mi-a spus ca voi avea complicatii mari in ultimele 2-3 luni(eu,nu copilul),pot sa mor?imi doresc acest copil,ce ma sfatuiti sa fac?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar in primul rand sa avem un diagnostic clar, si cat mai multe date despre DSV-ul dvs. In acest sens, va recomandam o ecografie cardiaca efectuata la un medic cu experienta in malformatii ale inimii. La numarul de telefon 0731.771.111 veti putea obtine mai multe informatii, precum si o programare. In centrul nostru se trateaza cu succes astfel de afectiuni, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala clasica, pe cord deschis; procedura minim invaziva consta in implantarea unui dispozitiv special in malformatie, inchizand-o definitiv, si este realizata de medici cu experienta din strainatate, ce colaboreaza cu medici romani. Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor