Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 ianuarie 2014

cardiologie


In luna octombrie am facut un infarct miocardic in statiunea olanesti.Am fost internat in spit, din rm.vilcea ,apoi in tr. magurele si,in final am ajuns la sp. fundeni unde am facut coronarografie si mi-sa implantat 2 stentur de d-l dr.deleanu.Ac operatiune a fost un risc ptr.ca am un singur rinichi chirurgical .creatinina mare-4,00,sint si diabetic. Spre norocul meu,mai ales datorita d-lui dr. deleanu ,creatinina dupa ac.operatie a fost chiar mai mica 3,5. D-l dr. ,in timpul operatiei mi-a spus ca la mine ar fi indicat bay -pas dar riscul este f.mare ptr.ca am un singur rinichi si nici ac.nu lucreaza la intreaga capacitate. Vroiam sa spun alceva ,dupa ac.istorioara: am o "hiriiala" in git[ca la bronsita astamatiforma] si ac. apare numai in timpul noptii si numai in pozitia orizontala,daca ma ridic in sezut nu mai am ac.simptoma. Ma chinuie ac senzati f. mult,nu stiu c sa fac sa scap de ac.senzatie f.iritanta. Ma puteti ajuta? v-as fi foarte recunoscator .Uitasem,am luat si niste pastile eferfecente ACC si nu m-au ajutat cu nimic >Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este recomandat sa efectuati o ecografie cardiaca pentru depistarea eventualelor anomalii - v-ar putea fi de un real ajutor in depistarea cauzei tusei dvs. Aceasta ecografie se poate programa si in cadrul centrului nostru. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor