Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 ianuarie 2014

FIBROM UTERIN

Buna ziua!Am fost operata pe 5 decembrie 2013 de colicist si diagnosticata cu fibrom uterin de 26 mm. Va rog sa-mi spuneti la cat tip dupa aceasta operatie poate fi aplicata embolizarea?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere faptul ca au trecut aproape 2 luni de la interventia pentru colecist, puteti lua in calcul embolizarea ca si tratament al fibromului dvs. Daca sunteti din Bucuresti, puteti veni la Dr. Nechifor pentru o consultatie, in cadrul careia sa va fie analizata documentatia medicala. Totodata, sunt important de cunoscut simptomele dvs., asociate fibromului uterin. Daca distanta nu va permite programarea unui astfel de consult, puteti incepe prin a scana documentatia medicala si a trimite catre domnul doctor, la adresa: iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.