Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


FIBROM UTERIN

Buna ziua!Am fost operata pe 5 decembrie 2013 de colicist si diagnosticata cu fibrom uterin de 26 mm. Va rog sa-mi spuneti la cat tip dupa aceasta operatie poate fi aplicata embolizarea?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere faptul ca au trecut aproape 2 luni de la interventia pentru colecist, puteti lua in calcul embolizarea ca si tratament al fibromului dvs. Daca sunteti din Bucuresti, puteti veni la Dr. Nechifor pentru o consultatie, in cadrul careia sa va fie analizata documentatia medicala. Totodata, sunt important de cunoscut simptomele dvs., asociate fibromului uterin. Daca distanta nu va permite programarea unui astfel de consult, puteti incepe prin a scana documentatia medicala si a trimite catre domnul doctor, la adresa: iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.