Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 ianuarie 2014

FIBROM UTERIN


Buna ziua!Am fost operata pe 5 decembrie 2013 de colicist si diagnosticata cu fibrom uterin de 26 mm. Va rog sa-mi spuneti la cat tip dupa aceasta operatie poate fi aplicata embolizarea?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere faptul ca au trecut aproape 2 luni de la interventia pentru colecist, puteti lua in calcul embolizarea ca si tratament al fibromului dvs. Daca sunteti din Bucuresti, puteti veni la Dr. Nechifor pentru o consultatie, in cadrul careia sa va fie analizata documentatia medicala. Totodata, sunt important de cunoscut simptomele dvs., asociate fibromului uterin. Daca distanta nu va permite programarea unui astfel de consult, puteti incepe prin a scana documentatia medicala si a trimite catre domnul doctor, la adresa: iulia@drnechifor.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor