Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


EXFORGE

Buna seara Sotul meu a suferit avc-uri repetate si actualmente i s-a prescris de catre cardiolog Exforge 180/10/25 Problema este ca acest dozaj nu este in farmacii si nici in nomenclatorul de medicamente. Mentionez ca mi-a spus ca o sa mi se spuna la farmacie ca nu exista medicamentul dar sa caut mai departe ca exista. Intrebarea mea este chiar exista sau am fost trimisa dupa cai verzi .Dozajul medicamentului e scris si pe reteta si pe scrisoarea medicala si nu este posibil sa se confunde 180 cu 160..Ma intreb daca chiar exista medicamentul in acest dozaj sau doctorul a facut o eroare?Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, s-a strecurat o eroare in prescriptia medicului; acest dozaj nu exista. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.