Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 ianuarie 2014

EXFORGE


Buna seara Sotul meu a suferit avc-uri repetate si actualmente i s-a prescris de catre cardiolog Exforge 180/10/25 Problema este ca acest dozaj nu este in farmacii si nici in nomenclatorul de medicamente. Mentionez ca mi-a spus ca o sa mi se spuna la farmacie ca nu exista medicamentul dar sa caut mai departe ca exista. Intrebarea mea este chiar exista sau am fost trimisa dupa cai verzi .Dozajul medicamentului e scris si pe reteta si pe scrisoarea medicala si nu este posibil sa se confunde 180 cu 160..Ma intreb daca chiar exista medicamentul in acest dozaj sau doctorul a facut o eroare?Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, s-a strecurat o eroare in prescriptia medicului; acest dozaj nu exista. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor