Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 ianuarie 2014

EXFORGE


Buna seara Sotul meu a suferit avc-uri repetate si actualmente i s-a prescris de catre cardiolog Exforge 180/10/25 Problema este ca acest dozaj nu este in farmacii si nici in nomenclatorul de medicamente. Mentionez ca mi-a spus ca o sa mi se spuna la farmacie ca nu exista medicamentul dar sa caut mai departe ca exista. Intrebarea mea este chiar exista sau am fost trimisa dupa cai verzi .Dozajul medicamentului e scris si pe reteta si pe scrisoarea medicala si nu este posibil sa se confunde 180 cu 160..Ma intreb daca chiar exista medicamentul in acest dozaj sau doctorul a facut o eroare?Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, s-a strecurat o eroare in prescriptia medicului; acest dozaj nu exista. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.