Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 ianuarie 2014

Sufar de Fibrom.


Sufar de o boala screloza multipla in placi de 24 de ani, eu am 49 de ani si am fost depistata cu fibrom uterin de 10 cm. In urma unor investigatii facute mi-sa sugerat sa ma operez. Am vorbit cu mai multi medici anestezist si mi-a spus ca este riscanta anestezia la boala pe care o am. Va rog din suflet, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat sau cum pot lua legatura cu Domnul doctor Rares Nechifor. Am vazut un filmulet facut de dansul despre Fibrom Uterin. Astept raspunsul dumneavoastra . Ma puteti gasi la numarul de telefon 0745147006 sau 0752137424


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru informatii despre fibrom uterin, puteti suna dvs. la numarul de telefon 0731.771.111 - Iulia Ungureanu (asistenta dr. Rares Nechifor), sau puteti astepta un telefon in cursul zilei de astazi. Foarte probabil, embolizarea se poate aplica cu succes in cazul dvs. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor