Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 ianuarie 2014

DSV perimembranos


Copilul meu in varsta de 4 ani si jumatate a fost diagnosticat inca de la nastere cu o malformatie congenitala, respectiv DSV perimembranos cu diametrul de 6-7 cm la Dopler color, partial inchis printr-un anevrism de SIV cu sunt dreapta restrictiv, fara semne HTP, conform ultimei ecocardiografii efectuate in luna septembrie, care nu difera de celelate doua efectuate in anii anteriori. Ma intereseaza daca este necesara interventia chirurgicala, daca da, se poate efectua si prin metoda interventionala pentru inchiderea defectului cu un cateter, precum si alte detalii in acest sens. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este esential ca diagnosticul sa fie corect; in acest sens, de importanta maxima sunt aparatura cu care se realizeaza evaluarea, si medicul ce o intreprinde. DSV-ul este o malformatie cardiaca congenitala ce se poate trata cu succes prin procedura interventionala - de montare a dispozitivului numit "umbreluta". Este indicat ca odata stabilite caracteristicile malformatiei, sa se si procedeze la corectarea ei, pentru a se evita instalarea modificarilor structurale la nivelul cordului, deoarece odata aparute, acestea sunt ireversibile. Este nevoie de medici cu experienta semnificativa in domeniu, care sa detina cazuistica bogata, pentru ca interventia sa decurga conform asteptarilor.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor