Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 ianuarie 2014

informatii malformatii cardiace bebelusi


Buna ziua, care ar putea fi simptomele unei malformatii cardiace congenitale la bebelusi? Aceste malformatii pot fi depistate la un control de rutina sau numai la unul amanuntit, de specialitate? Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca medicul ce efectueaza consultul de rutina (medicul de familie sau pediatrul) are experienta si se dedica beneficiului pacientului, malformatiile cardiace se pot descoperi si in lipsa unui consult de specialitate, in prima faza. Exista elemente ce conduc catre suspiciunea unei malformatii cardiace: un suflu aparte al micii inimi, oboseala neobisnuita pe care o arata copilul, coloratie de regula vinetie la nivelul ochilor si gurii, diferenta de tensiune arteriala intre mana stanga si piciorul stang (mana stanga prezinta tensiune mai mare), bebelusul nu creste in greutate si nici in inaltime.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor