Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 ianuarie 2014

GINECOLOGIE


AM 40 de ani si de 2 ani am fost diacnosticata cu un fibrom de 3.8cm mi sa recomandat ORGAMETRIL dar nu mi sa spus cat timp ar trebui sa iau . MENTIENEZ ca am luat numai 3 luni ce fac in continuare mai iau sau nu


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din moment ce simptomele de regula nu pot disparea definitiv - si la dvs. probabil ca este vorba de sangerari - decat daca se trateaza cauza lor, in situatia noastra, fibromul, nu se poate preciza o perioada de tratament. Va recomandam sa luati in considerare embolizarea ca si solutie permanenta pentru tratamentul simptomelor cauzate de fibromul uterin. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor