Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 ianuarie 2014

Diagnostic posibil


Am 36 de ani. Am nascut acum un an al doilea copil. De aproximativ 2 ani, resimt dureri ale membrelor inferioare, insotite de usturimi si senzatii de arsura. Aceste manifestari pleaca din zona lombara cu iradiere in fese, ele par a urma traiecte nervoase si nu au legatura cu articulatii sau oase. Am facut RMN de coloana totala la dl dr. Virgil Ionescu. Nu exista probleme majore ale coloanei in sine, care sa genereze asemenea simptome. In schimb, o rezolutie suna asa: plex epidural anterior discret hipertrofiat in protiunea lombo sacrata, venele angorjate venind in contact cu elemente radiculare. Am consultat un neurolog care mi-a recomandat o angiografie spinala. In cazul in care exista o malformatie arteriovenoasa spinala, se poate opera in Romania? In clinica Ares se poate face aceasta angiografie pentru clarificarea diagnosticului? Mentionez ca am facut mai multe randuri de analize pentru eliminarea altor diagnostice precum reumatism, poliartrita, artroza (inclusiv dopler de vase la ambele membre). Mai adaug ca durerile s-au acutizat dupa ultima cezariana cu anestezie epidurala si, cred, dupa kilogramele acumulate in timpul sarcinii.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in centrul nostru se pot efectua atat angiografii spinale cat si manevre de tratament al malformatiilor arterio venoase.

Centrul nostru lucreaza cu doi medici in acest sens, si anume cu dr. Stefanita Dima si cu Dr. Nechifor Rares. Puteti incepe prin a veni la o consultatie la unul dintre dansii. Mai multe detalii despre angiografie, puteti citi aici. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor