Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


31 ianuarie 2014

Diagnostic posibil

Am 36 de ani. Am nascut acum un an al doilea copil. De aproximativ 2 ani, resimt dureri ale membrelor inferioare, insotite de usturimi si senzatii de arsura. Aceste manifestari pleaca din zona lombara cu iradiere in fese, ele par a urma traiecte nervoase si nu au legatura cu articulatii sau oase. Am facut RMN de coloana totala la dl dr. Virgil Ionescu. Nu exista probleme majore ale coloanei in sine, care sa genereze asemenea simptome. In schimb, o rezolutie suna asa: plex epidural anterior discret hipertrofiat in protiunea lombo sacrata, venele angorjate venind in contact cu elemente radiculare. Am consultat un neurolog care mi-a recomandat o angiografie spinala. In cazul in care exista o malformatie arteriovenoasa spinala, se poate opera in Romania? In clinica Ares se poate face aceasta angiografie pentru clarificarea diagnosticului? Mentionez ca am facut mai multe randuri de analize pentru eliminarea altor diagnostice precum reumatism, poliartrita, artroza (inclusiv dopler de vase la ambele membre). Mai adaug ca durerile s-au acutizat dupa ultima cezariana cu anestezie epidurala si, cred, dupa kilogramele acumulate in timpul sarcinii.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in centrul nostru se pot efectua atat angiografii spinale cat si manevre de tratament al malformatiilor arterio venoase.

Centrul nostru lucreaza cu doi medici in acest sens, si anume cu dr. Stefanita Dima si cu Dr. Nechifor Rares. Puteti incepe prin a veni la o consultatie la unul dintre dansii. Mai multe detalii despre angiografie, puteti citi aici. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.