Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 februarie 2014

cardiologie


Am 34 de ani,am fumat pana acum trei luni,avand suflu sistolic la nastere,descoperit brd cu prolaps valva mitrala la 18 ani.La ce riscuri ma supun,ce trebuie sa fac?,este periculos?Cu tot respectu,Marius Iordache,Roma.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, descrierea situatiei dvs. medicale poate duce cu gandul catre o malformatie cardiaca congenitala - suflul, BRD-ul, pot fi semne ale prezentei unei asemenea afectiuni. Va recomandam in primul rand o ecografie cardiaca efectuata de un specialist in malformatii ale inimii - de abia dupa aceea se poate discuta legat de eventualele pericole, riscuri. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor