Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 februarie 2014

Defect congenital DSA de 15 mm

Buna ziua! Am o fetita de 17 ani si 10 luni, care a fost diagnosticata cu DSA ostium secundum de 15 mm,inca nu are alte complicatii,pana acum nu a prezentat nici un simptom al acestei boli si nici in prezent,dar recomandarea doctorilor a fost de a se opera cat mai repede inainte de a aparea complicatiile,va rog sa imi raspundeti daca costurile acestei interventii minim invazive ce se efectueaza la clinica dumneavoastra sunt suportate in parte si de casa de asigurari de sanatate, si cam de ce suma ar trebui sa dipun pentru a beneficia de serviciile clinicii dumneavoastre.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, prima recomandare este aceea de a o aduce pe fiica dvs. pentru evaluare ecocardiografica la unul dintre specialistii nostri cu experienta in diagnosticarea malformatiilor cardiace, in urma careia sa se poata fixa cel mai bun plan terapeutic pentru rezolvarea DSA-ului.
Daca aceasta terapie presupune implantarea dispozitivului de tip "umbreluta", atunci prima data posibila pentru programare este 06.03 - atunci va fi prezent Prof. Thanopoulos in tara, iar costul procedurii este 33.450 lei. Pentru pacientii copii care au recomandarea de a efectua rapid interventia, dar care nu dispun de resursele materiale in intregime, se poate esalona suma si achita in urmatoarele 2-3 luni dupa aceea deoarece in unele cazuri, amanarea poate provoca daune ireversibile. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0731.771.111. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.