Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 februarie 2014

Defect congenital DSA de 15 mm


Buna ziua! Am o fetita de 17 ani si 10 luni, care a fost diagnosticata cu DSA ostium secundum de 15 mm,inca nu are alte complicatii,pana acum nu a prezentat nici un simptom al acestei boli si nici in prezent,dar recomandarea doctorilor a fost de a se opera cat mai repede inainte de a aparea complicatiile,va rog sa imi raspundeti daca costurile acestei interventii minim invazive ce se efectueaza la clinica dumneavoastra sunt suportate in parte si de casa de asigurari de sanatate, si cam de ce suma ar trebui sa dipun pentru a beneficia de serviciile clinicii dumneavoastre.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, prima recomandare este aceea de a o aduce pe fiica dvs. pentru evaluare ecocardiografica la unul dintre specialistii nostri cu experienta in diagnosticarea malformatiilor cardiace, in urma careia sa se poata fixa cel mai bun plan terapeutic pentru rezolvarea DSA-ului.
Daca aceasta terapie presupune implantarea dispozitivului de tip "umbreluta", atunci prima data posibila pentru programare este 06.03 - atunci va fi prezent Prof. Thanopoulos in tara, iar costul procedurii este 33.450 lei. Pentru pacientii copii care au recomandarea de a efectua rapid interventia, dar care nu dispun de resursele materiale in intregime, se poate esalona suma si achita in urmatoarele 2-3 luni dupa aceea deoarece in unele cazuri, amanarea poate provoca daune ireversibile. Pentru informatii puteti suna la numarul de telefon 0731.771.111. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor