Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 februarie 2014

Defect de sept atrial ostium primum


Buna ziua, Baietelul meu de 3 luni a fost diagnosticat cu DSA ostium primum intre 2,3 si 3,2 mm, valva mitrala normala, valva tricuspida normala.M-ar interesa care este conduita terapeutica care trebuie urmata. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, demersul terapeutic va incepe fara indoiala cu o noua ecografie cardiaca - doar asa se pot prescrie recomandari in privinta terapiei. De principiu insa, ar fi bine sa mai treaca aproximativ 3 luni pana la o astfel de evaluare. Daca totusi doriti sa veniti acum cu cel mic, va recomandam pe dr. Vasilios Thanopoulos - specialist din Grecia, ce va fi prezent intre 6 si 8 martie pentru proceduri si consultatii de malformatii cardiace congenitale. Pentru programari, informatii suplimentare, puteti apela 0731.771.111. Sanatate multa!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor