Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 februarie 2014

malformatie de inima


buna ziua eu am avut acum sase ani un baetel care sa nascut cu malformatie de inima la 5 luni a facut stop cardio respiratoriu acum sunt iar insarcinata in luna a 6 si mie frica sa nu se repete aceiasi poveste spunetimi va rog se poate repeta???? va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, singurul mod in care puteti afla daca situatia se poate repeta sau nu este efectuarea unei ecografii fetale de cord 4D, in urma careia sa se poata depista eventualele anomalii ale inimii celui mic. Din pacate, astfel de ecografie se face in afara tarii, de exemplu in Grecia. Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor