Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 februarie 2014

Trigliceride mari


Buna ziua. Am 39 de ani, fost sportiv de performanta. In urma analizelor am trigliceridele 320 si nu scad cu lipantil sau crestor. De o luna ma doare si ma ustura pulpa superioara a piciorului. Are legatura una cu alta? Multimesc foarte mult


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate datele medicale furnizate de dumneavoastra nu sunt suficiente, durerea pe care o aveti ar putea avea legatura cu tratamentul pe care il luati, dar acest lucru trebuie verificat. Va asteptam la o consultatie! Pentru programari puteti suna la nr. de telefon 0219300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor