Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 februarie 2014

hernie de disc


Buna ziua , mama mea sufera de hernie de cativa ani si acum se pare ca s-a mai agravat incat abia mai merge . Intrebarea mea este daca in cadrul centrului d-voastra se poate face un consult si eventual o operatie si daca da daca e nevoie de o trimitere sau nu . Va multumesc anticipat .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
In cazul herniilor de disc (nu foarte avansate) se poate face o nucleoplastie percutana, interventie minim invaziva, cu anestezie locala. Nu este nevoie de bilet de trimitere, pentru o programare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745355437. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor