Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 martie 2014

fb uterin intramural


VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI DACA SI FB. UTERIN INTRAMURAL SE POATE OPERA MINIM INVAZIV.SUNT POSESOAREA A 3 FB. INTRAMURALE,PRIMUL DEPISTANDU-L LA PRIMA ECO IN LUNA A2-3-A DE SARCINA.SARCINA A DECURS NORMAL,AM NASCUT PRIN CEZARIANA ACUM 9 ANI SI JUMATATE. MI S-A RECOMANDATAVAND IN VEDERE CA AM LUAT F. MULT IN GFEUTATE SA NU MAI FAC ALT COPIL.COPIL NU AM MAI FACUT DAR AM MAI FACUT ALTE FIBROAME TOT INTRAMURALE . LLE MINITORIZE O DATA SAU CHIAR DE 2 ORI PE AN. IN AFARA DE SENZATIA DE A MICTIONA MAI FRECVET SI UNEORI INAINTEA MENSTREI AM DURERI ABDOMENO INGHINALE CU IRADIERI SPRE ZONA LOMBARA, ALTE PROBLEME MAJORE SECUNDARE NU AM.ACUMLA APROAPE 45 DE ANI IMI TOT FAC CURAJ SA MA DUC LA CUTIT PT OHISTERECTOMIETOTALA SAU OARTIALA. MENTIONEZ CA AM SI OVARE POLICHISTICE,PT CARE LA 25 DE ANI MI S-A RECOMANDAT DIANE CARE AU FOST BLESTEMUL HORMONAL PT.TOT SISTEMUL MEU METABOLI8C.DIN PACATE PANA IN PREZENT NU MI-AM PRIORITIZAT UN CONSULT CU ANLIZE SPECIFICE ENDOCRINE , DECAT PT TIROIDA CARE AU IESIT O.K. IN 2008. VA ROG UN SFAT REFERITOR LA TIPUL DE INERVENTIE CHIRURGICALA CARE S-ARPRETE IN SITUATIA MAI SUS DESCRISA.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in general, polifibromatoza ca a dvs. se poate trata eficient prin embolizare, chiar daca fibroamele sunt intramurale.
Va rugam sa ne trimiteti o ecografie transvaginala la adresa de email iulia@drnechifor.ro, sau sa va programati la un consult la Dr. Nechifor, pentru a vedea exact dimensiunile si pozitionarea fibroamelor.
Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 0731.771. 111.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.