Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 martie 2014

denervare arteriala


Buna dimineata! Mama mea, in varsta de 63 de ni, sufera de ani de zile de diabet zahatrat, este insulinodependenta, are insuficienta cardiaca, renala si hipertensiune arteriala rezistenta la tratament. In urma cu 3 luni a avut un accident vascular ischemic. Medicul cardiolog care o urmareste i-a recomandat aceasta procedura. Mentionez ca mama locuieste in Targoviste. As dori sa stiu mai multe detalii: - este necesar sa vina pt o consulataie preliminara interventiei si sa prezinte toate actele medicale pe care le are? - ce analize sunt necesare inainte de interventie? Le poate face in Targoviste sau le va face in clinica dvs in ziua interventiei? - care ar fi pretul unei astfel de interventii, incluzand tot ce presupune (investigatii, consultatie, spitalizare, interventia propriu-zisa etc) Va multumesc, Diana Voica


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, denervarea arterelor renale este o procedura eficienta de tratament al hipertensiunii arteriale, pentru pacientii ce prezinta indicatie pentru aceasta. Daca va este dificila deplasarea pana la Bucuresti, puteti trimite documentele medicale scanate pe adresa iulia@drnechifor.ro, urmand a obtine ulterior confirmarea indicatiei pentru procedura.
De preferat este, insa, a va prezenta la o consultatie la unul dintre medicii nostri. Perioada de spitalizare necesara este de 24 de ore, procedura propriu-zisa are o durata de aproximativ o ora, recuperarea este imediata.
Analizele de sange necesare interventiei sunt: ureea, creatinina - ambele din sange, hemoleucograma completa, INR-ul.
Pretul procedurii se regaseste in sectiunea noastra de tarife, si este de 27.500 lei.
Pentru mai multe informatii, puteti apela 0731.771.111. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor