Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 martie 2014

INFO -HERNIE DE DISC-NUCLEOPLASTIE


BUNA ZIUA, SOTUL MEU A FACUT RMN IN 22 FEB SI AS VREA SA STIU DACA I SE POATE EFECTUA NUCLEOPLASTIE SI CAT COSTA.SUNTEM DIN HUNEDOARA;AS VREA SA MAI STIU,IN CAZUL UNUI RASPUNS AFIRMATIV,DE CE ACTE AVEM NEVOIE,PENTRU A SE PUTEA INTERNA LA DVS IN CLINICA SI DACA PRIMESTE CONCEDIU MEDICAL,SAU VA TREBUI SA SOLICITE CONCEDIU DE ODIHNA? DIAGNOSTICUL,PE REZULTATUL RMN SUNA ASA:,,MODIFICARI DEGENERATIVE DISCO-VERTEBRALE L4-L5 SI L5 S1 ;PROTRUZIE L5 CU COMPRESIE RADICULARA S1 DREAPTA IN RECES'' MULTUMIM ANTICIPAT,HATEGAN


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, singura cale de a afla daca sotul dvs. are indicatie pentru nucleoplastie este vizualizarea imaginilor RMN. Le puteti trimite catre domnul doctor astfel: https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ.
Apoi, daca dupa vizualizarea acestui film, domnul doctor decide ca nucleoplastia este potrivita pentru afectiunea dvs. (hernia nu este foarte veche, voluminoasa, rupta), ceea ce trebuie sa stiti este:
1. spitalizarea este de jumatate de zi si costa 300 lei.
2. procedura costa 4400 lei.
3. nu sunt necesare analize de sange
4. anestezia este doar locala, durata procedurii este de circa 30 minute.
5. tot procedeul este minim-invaziv, nu are loc nicio taietura/incizie, ci doar o intepatura.
6. este posibil ca dupa procedura sa mai urmati o terapie cu analgezice timp de 7 zile
7. este posibil sa vi se recomande sedinte de masaj, kinetoterapie, gimnastica medicala in saptamanile ce urmeaza procedurii.
8. la externare veti primi biletul de externare insotit de CD-ul cu imaginile intregii proceduri angiografice, impreuna cu recomandarile de rigoare.
9. pentru internare aveti nevoie de actul de identitate, pijamale, papuci, documentatia medicala, nu si de adeverinta sau bilet de trimitere,

Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.