Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


neoplastia

BUNA SEARA, am fost diagnosticat la un control RMN cu o hernie de disc la L5 cu S1, as dori daca se poate sa imi spuneti ce implica interventia prin neoplastie la diacnosticul specificat, asta insemnand nr de zile si desigur costul interventiei. Stiu ca nu se procedeaza asa dar locuiesc in Braila si sincer pt moment doar ce m-am informat despre aceasta metoda noua in Romania. Va multumesc anticipat pt raspuns si pt incurajare deasemeni. cu deosebita stima Dan Cristi.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va multumim pentru intrebarile dvs. Pentru inceput, diagnosticul precum si tratamentul se fixeaza doar dupa analizarea imaginilor RMN. Fiind din Braila, puteti trimite catre domnul doctor imaginile fara a veni la consultatie. Trebuie doar sa urmati pasii aratati in filmul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ
Apoi, daca dupa vizualizarea acestui film, domnul doctor decide ca nucleoplastia este potrivita pentru afectiunea dvs. (hernia nu este foarte veche, voluminoasa, rupta), ceea ce trebuie sa stiti este:
1. spitalizarea este de jumatate de zi si costa 300 lei.
2. procedura costa 4400 lei.
3. nu sunt necesare analize de sange
4. anestezia este doar locala, durata procedurii este de circa 30 minute.
5. tot procedeul este minim-invaziv, nu are loc nicio taietura/incizie, ci doar o intepatura.
6. este posibil ca dupa procedura sa mai urmati o terapie cu analgezice timp de 7 zile
7. este posibil sa vi se recomande sedinte de masaj, kinetoterapie, gimnastica medicala in saptamanile ce urmeaza procedurii.
Multa sanatate!