Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 martie 2014

am nevoie de sfaturi urgente.


Buna ziua ,am si eu o intrebare,este vorba de fetita mea in virsta de 6 ani jumate,in data de 13.02.2014 a lesinat a ce am trezit_o cu putina apa a inceput sa isi revina,dupa ce si_a revenit mi_a spus ca este foarte obosita si vrea sa doarma.a doua zi dimineata am mers cu ea la medicul de familie care mi_a dat trimitere la spitalul de pediatrie, de acolo m_au trimis la cardiologie,rezultatul care mi l_au dat a fost ca TENSIUNEA ARTERIALA este diferita de la o mina la alta si de la un picior la altul.extremitatea 20-25mm Hg(tensiunea la mina dreapta 103/53mm Hg la picorul drept 86/66mm Hg la mina stinga 95/53mm Hg la piciorul sting 79/57mm Hg.acestea sint rezultatele din data de 20.02.14.apoi am primit o a doua programare in data de 18.03.14,la care tensiunea a fost la mina stinga 92/69mm Hg puls 105/pe min,la piciorul sting 121/62mm Hg puls 100/min,la mina dreapta 108/55mm Hg puls 100,la piciorul drept 114/63mm Hg puls 97/min. rezultatul la sonografia abdominala pentru aorta si vene nu am primit inca.si au dat un diagnostic provizoriu ca nu este urma de COARCATATION,diagnosticul se va da intr-un anumit timp programat de ei.tin neaparat sa va mai spun ca simtomele fetitei sint oboseala,dureri de piceoare,dureri in piept.insuficienta respiratorie,lipsa de concentrare cind este obosita,si nu are pofta de mincare,si nu poate umbla mult ca dor piceoarele.va rog frumos sa imi dati un sfat sau daca puteti sa imi spuneti cit de grava este situatia.noi locuim in Austria,si as dori sa imi spuneti daca este ceva urgent de facut in aceasta situatie,eu as fi de acord sa consult si un medic din Romania,deoarece aici dureaza prea mult diagnosticarea.va multumim frumos si asteptam sfaturile d-voastra,cit mai urgent.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va asteptam in Romania pentru diagnosticarea corecta a micutei, iar daca diagnosticul va indica vreo anomalie la nivelul cordului sau vaselor mari ale acestuia, aceasta se va putea rezolva cel mai probabil pe cale interventionala, minim-invaziva, in cadrul Centrelor ARES. Pentru mai multe informatii si programare, puteti apela numarul de telefon 0731.771.111. Multa sanatate fetitei.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor