Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 martie 2014

embolizare fibrom uterin


se poate face embolizarea fibromului de 14cm,pe fondul unei anemii (hemoglobina 7,9 ), VSH 40,trombocite 1114 mii/ul,PTT 53,9 secunde si alti indicatori din hemograma care sunt in afara limitelor admise?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa efectuati un RMN de pelvis cu substanta de contrast, pe care apoi sa ni-l trimiteti, sau sa veniti la o consultatie la Dr. Nechifor cu imaginile. Este util si un consult ginecologic in diagnosticarea corecta.
Este important de asemenea a se cunoaste de ce este scazut nivelul hemoglobinei. Pentru mai multe informatii / programare, puteti apela numarul de telefon 0731.771.111Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.