Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 martie 2014

Probleme cardiace


Locuiesc in Grecia pe insula Creta.Sotul meu are probleme minore cu inima.La un consult facut in Romania in Focsani la clinica MedCenter,doctorul cardiolog i-a recomandat Aspenter.Se simte minunat,dar avem o mica problema,a terminat pastilele si nu stim sub ce denumire le putem gasi aici in Grecia.Va rog din suflet sa ma ajutati.Va rog sa-mi spuneti sub ce denumire pot cumpara Aspenter in Grecia.I s-a recomandat de la ffarmacie Salospir.Dar nu sunt sigura ca este acelasi medicament.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va trebui sa mentionati la farmacie numele substantei active: acid acetisalicilic. Denumirile comerciale variaza foarte mult de la un producator la altul sau de la o tara la alta. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor