Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 martie 2014

Cum poate fi rezolvat urmatorul caz ??


tatal meu a fost diagnosticat in urma unui examen RMN cu o tumoare in interiorul coloanei zona L3 - L5 situata pe una din terminatiile nervoase(dezvoltata dintr-o ramificatie nervoasa)care momentan ocupa aprox 50-60% din canalul intramedular cu dezvoltare lenta , aspect benign . poate fi operata laparoscopic(sau prin metoda D-vstra) ?sau...prin ce metoda ????


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Va fi nevoie sa consultati un medic neurochirurg - abordarea va fi cea chirurgicala in cazul dvs. In vederea posibilitatii laparoscopice, tot cu medicul neurochirurg va trebui sa discutati. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor