Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 martie 2014

Progrmare pentru consult post operator - pacient TEREZA ISTVAN


Buna ziua, Mama mea, TEREZA ISTVAN, a fost pacienta D-lui Doctor Dan Deleanu, anul trecut 2013, in luna Iulie. I s-a montat un stent. Intre timp ea a continuat sa fie pacienta D-lui Doctor Sarghiuta (Spitalul Municipal Onesti). Dansul ne-a recomandat sa il vizitam pe Dl Doctor Dan Deleanu pentru un consult post-operator. Am dori sa programam acest consult la inceputul lunii August, intre 05-07 August, in masura in care dl Doctor este disponibil. Mentionez ca locuiesc in strainatate si de aceea doresc sa fac aceasta progrmare in avans. Va multumesc si astept confirmarea DVS. Cu respect, Dorinel Stefaniu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactat cat de curand posibil in scopul fixarii unei programari. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor