Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 martie 2014

Progrmare pentru consult post operator - pacient TEREZA ISTVAN


Buna ziua, Mama mea, TEREZA ISTVAN, a fost pacienta D-lui Doctor Dan Deleanu, anul trecut 2013, in luna Iulie. I s-a montat un stent. Intre timp ea a continuat sa fie pacienta D-lui Doctor Sarghiuta (Spitalul Municipal Onesti). Dansul ne-a recomandat sa il vizitam pe Dl Doctor Dan Deleanu pentru un consult post-operator. Am dori sa programam acest consult la inceputul lunii August, intre 05-07 August, in masura in care dl Doctor este disponibil. Mentionez ca locuiesc in strainatate si de aceea doresc sa fac aceasta progrmare in avans. Va multumesc si astept confirmarea DVS. Cu respect, Dorinel Stefaniu


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactat cat de curand posibil in scopul fixarii unei programari. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor