Dr. Lăcrămioara Chiperi

Dr. Lăcrămioara Chiperi

Medic specialist cardiolog

Cardiologie pediatrică

Dr. Lăcrămioara-Eliza Chiperi este medic specialist pediatru și cardiolog pediatru cu o vastă experiență profesională și academică. Actualmente activează la Spitalul Monza Ares din Cluj-Napoca, iar anterior a lucrat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu-Mureș, în secția de Terapie Intensivă Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică. Din decembrie 2021, este implicată în activitatea de gardă la secția de Cardiologie Pediatrică a aceluiași institut. Și-a început cariera ca paramedic SMURD și a participat la numeroase caravane medicale și clinici mobile, atât în România, cât și în străinătate. De asemenea, a fost activă în diverse proiecte comunitare de sănătate în cadrul Asociației cluburilor Lions și Fundației Luxottica. Pe plan academic, Dr. Lăcrămioara Chiperi este doctorand la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, unde a primit și o bursă de excelență în cercetare. A fost director de proiect pentru un grant de cercetare privind proteina fibrilară acidică glială în dezvoltarea psihomotorie la pacienții cu malformații cardiace congenitale. A publicat numeroase lucrări științifice în reviste de prestigiu, contribuind semnificativ la domeniul cardiologiei pediatrice și neurodezvoltării. Competențele sale includ ecocardiografia transesofagiană și participarea la multiple cursuri internaționale de cardiologie pediatrică.

Proceduri efectuate de Dr. Lăcrămioara Chiperi

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor