Image of Dr. Radu Roșu

Dr. Radu RoșuMedic Primar Cardiolog


Competenta: Aritmologie și Electrofiziologie

Dr. Radu Roșu este medic primar cardiolog, doctor în medicină. În perioada 2001-2002 a efectutat un an de fellowship la Centre Hospitalier Universitaire de la Cavalle Blanche Brest, în Franța după care a început activitatea în cadrul Laboratorul de Explorări funcţionale Cardiovasculare, Electrofiziologie şi Implantare de Stimulator Cardiac al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj.

Medic în cadrul Secției de Electrofiziologie ARES București

Curriculum Vitae:

Dr. Radu Roșu este medic primar cardiolog, doctor în medicină. În perioada 2001-2002 a efectutat un an de fellowship la Centre Hospitalier Universitaire de la Cavalle Blanche Brest, în Franța după care a început activitatea în cadrul Laboratorul de Explorări funcţionale Cardiovasculare, Electrofiziologie şi Implantare de Stimulator Cardiac al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj. În anul 2005 a obținut competența în ecocardiografie. A efectuat peste 30 de cursuri și stagii de pregătire în țară și străinătate în domenii diverse: electrofiziologie, ecografie transesofagiană, stimulare cardiacă, ablație etc.

Din anul 2010 efectuează proceduri de electrofiziologie (fibrilație atrială, flutter atrialatipic, tahiaritmii ventriculare) în sistem 3D Carto. Experiența sa în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj înseamnă:

• 300 studii electrofiziologice - ablații/an

• 50 de implantări de dispozitive/an

Dr. Radu Roșu este responsabil științific și membru în cadrul mai multor granturi naționale și internaționale, iar în perioada 2014-2015 a activat ca investigator principal în cadrul studiului internațional ,,Ensure AF”. Din anul 2013 este - șef de lucrări la Catedra de Cardiologie Recuperare din cadrul UMF Iuliu Hațieganu Cluj.

Domnul Doctor Roșu este membru al Societății Române de Cardiologie, Grupul de Lucru Aritmii și Grupul de Lucru Cardiologie preventivă. De-a lungul anilor, a publicat câteva zeci de lucrări și articole științifice în țară și străinătate.

Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.