Dr. Gabriel Cismaru

Dr. Gabriel Cismaru

Medic primar Cardiolog

Electrofiziologie și Aritmologie

Dr. Gabriel Cismaru este medic primar cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj-Napoca.

A obținut diploma de licență în anul 2005, iar în perioada 2005-2011 a efectuat rezidențiatul în cardiologie. În anul 2016 obține diploma de doctor în medicină la UMF Cluj-Napoca.În anul 2014 a obținut certificare europeană în electrofiziologie și ablații iar în 2015 certificarea pentru implantare pacemakere, defibrilatoare, resincronizare, dispozitive looprecorder-cardiac – specialist nivelul 1 din partea European Heart Rhythm Association. Începând cu anul 2017, dr. Cismaru este medic rezident în cardiologie pediatrică la UMF Târgu Mureș.

În perioada 2008-2017, dr. Cismaru a efectuat mai multe stagii de practică și observație în spitale și centre universitare din Franța, Italia, Cehia și Ungaria. Deține competența europeană in Electrofiziologie și implantare de pacemakere, precum și în Ablații pediatrice.

Proceduri efectuate de Dr. Gabriel Cismaru

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor