Dr. Marius Andronache

Dr. Marius Andronache

Medic Primar Cardiolog

Electrofiziologie și Aritmologie

Dr. Marius Andronache este medic primar cardiolog având competență în Aritmologi/Electrofiziologie la Spitalul MONZA ARES din Cluj Napoca.

În cadrul activității sale ca medic primar în Franța, dr. Marius Andronache a efectuat:

• Peste 600 de studii electrofiziologice de diagnostic

• Peste 3.500 de ablații prin radiofrecvență (Ablații ale Fibrilației atriale cu sistem 3D, ablații prin crioenergie, Ablații ale tahicardiilor ventriculare cu sistem 3D, ablații ale tahicardiilor supraventriculare)

• 20 de ocluzii percutane cu sistem Amplatzer ale auriculei G

• Peste 25 de implantări de pace-makere

• 5 implantări de defibrilatoare cardiace

Dr. Marius Andronache este membru al Societății Române de Cardiologie, Societății Române de Stimulare Cardiacă și Electrofiziologie, Societății Române de Reanimare. A publicat zeci de lucrări și articole științifice în reviste de specialitate din țară și străinătate.

Proceduri efectuate de Dr. Marius Andronache

Video

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor