Prof. Dr. Radu Căpâlneanu

Prof. Dr. Radu Căpâlneanu

Medic Primar Cardiolog

Cardiologie clinică

Electrofiziologie și Aritmologie

Prof. Dr. Radu Căpâlneanu este Medic primar Medicina Interna si Cardiologie in cadrul Spitalului ARES Cluj Napoca

Prof. dr. Radu Căpâlneanu este medic primar cardiolog la Spitalul Ares Cluj-Napoca. A absolvit facultatea de medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca în anul 1977. Are dublă specializare: medicină internă și cardiologie, iar din 1994 este doctor în medicină.

Prof. dr. Căpâlneanu deține competențe în ecocardiografie, cardiologie intervențională și electrofiziologie și implantare de stimulatoare cardiace. În perioada 1992-1997 a urmat mai multe stagii de pregătire în Germania și Olanda (ecocardiografie), Italia (explorări invazive), Franța (cardiologie intervenţională), Austria (electrofiziologie și pace-makere) și SUA (cardiologie intervenţională).

În perioada 1995-2016 a fost șeful Catedrei de cardiologie din cadrul U.M.F. Cluj – Napoca, Președinte al Societății Române de Cardiologie (2005-2008), Membru Fellow al Societății Europene de Cardiologie (2005), Membru Felow al American College Of Cardiology (2008), Redactor șef adjunct la Revista Română de Cardiologie (Romanian Heart Journal), Investigator național sau principal în 25 studii internaționale multicentrice și Membru în Consiliul Științific al Academiei de Științe Medicale – Filiala Cluj.

Prof. dr. Căpâlneanu a publicat peste 200 de lucrări științifice în țară și străinătate.

Proceduri efectuate de Prof. Dr. Radu Căpâlneanu

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor