Prof. Dr. Radu Căpâlneanu

Prof. Dr. Radu Căpâlneanu

Medic Primar Cardiolog

Cardiologie clinică

Electrofiziologie și Aritmologie

Prof. Dr. Radu Căpâlneanu este Medic primar Medicina Interna si Cardiologie in cadrul Spitalului ARES Cluj Napoca

Prof. dr. Radu Căpâlneanu este medic primar cardiolog la Spitalul Ares Cluj-Napoca. A absolvit facultatea de medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca în anul 1977. Are dublă specializare: medicină internă și cardiologie, iar din 1994 este doctor în medicină.

Prof. dr. Căpâlneanu deține competențe în ecocardiografie, cardiologie intervențională și electrofiziologie și implantare de stimulatoare cardiace. În perioada 1992-1997 a urmat mai multe stagii de pregătire în Germania și Olanda (ecocardiografie), Italia (explorări invazive), Franța (cardiologie intervenţională), Austria (electrofiziologie și pace-makere) și SUA (cardiologie intervenţională).

În perioada 1995-2016 a fost șeful Catedrei de cardiologie din cadrul U.M.F. Cluj – Napoca, Președinte al Societății Române de Cardiologie (2005-2008), Membru Fellow al Societății Europene de Cardiologie (2005), Membru Felow al American College Of Cardiology (2008), Redactor șef adjunct la Revista Română de Cardiologie (Romanian Heart Journal), Investigator național sau principal în 25 studii internaționale multicentrice și Membru în Consiliul Științific al Academiei de Științe Medicale – Filiala Cluj.

Prof. dr. Căpâlneanu a publicat peste 200 de lucrări științifice în țară și străinătate.

Proceduri efectuate

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.