Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 iunie 2014

Embolizare Adenom Prostata


Spre deosebire de fibromul uterin, adenomul de prostatâ nu are numai una ci mult mai multe arteriole foarte fine, deci reusita tratamentului este posibil sa fie compromisâ? In literatura medicala se prezinta faptul ca prostata ae un sistem venos legat si de vezica si de anus. Nu este posibil ca afectarea dintr-o eroare a acestora sa afecteze si organele mai sus amintite. Sau invers, existenta lor sa influienteze negativ reusita operatiei. Va multumesc,


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua dl. Cherciu, dr. Rares Nechifor va va explica intr-un e-mail intregul demers ce tine de procedura de embolizare a adenomului de prostata. Pe scurt, raspunsul la ambele intrebari este "nu", iar argumentele ce sustin acest raspuns sunt: ghidajul radiologic al angiografului, experienta medicului ce efectueaza interventia, calitatea materialelor folosite, injectarea substantei de contrast, selectia atenta a cazurilor de aplicare a procedurii. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor