Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 septembrie 2014

cardiomiopatie si PCA la copii89


Buna ziua. Locuiesc in Baia Mare, sunt mama unui baietel de 5 ani jumate, respectiv o fetita de 5 luni jumate care au fost diagnosticati la echo cord cu: - baietelul cu cardiomiopatie dilatativa ( miocardita virala in APP?) HTP sec usoara, NYHA II - fetita cu PCA. Inuficienta aortica gr.I Va rog sa-mi spune-ti ce se poate face, care sunt dezavantajele, ce tratament presupune, daca se poate face la clinica d-voastra un consult mai amanuntit, programare sau orice e nevoie... va rog mult sa-mi raspunde-ti. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere distanta considerabila dintre Baia Mare si Bucuresti, primul pas este expedierea documentelor medicale ale copiilor pe una din adresele de email iulia@drnechifor.ro, sau iulia.ungureanu@centrele-ares.ro. Apoi, nu este exclusa nici necesitatea unei evaluari cardiologice la Bucuresti, in urma careia sa se decida daca este cazul de interventie, si cand este momentul oportun pentru aceasta.
Va dorim multa sanatate, si sa nu va fie teama, chiar daca va fi nevoie de interventie, aceasta este una minim-invaziva, cu recuperare de 2-3 zile si fara dezavantaje. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor