Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 octombrie 2014

DSA nou nascut 2 luni


Buna ziua! In urma unui control baitelului meu de 2 luni i s-a auzit un suflu sistolic. Am mers la acografie acum o saptamana la Medlife. Concluzia este: defect septal interatrial mic (3,4 mm cu sunt stg-dr) si canal arterial persistent mic. Ne-a chemat peste 3 luni la reevaluare. I*mi puteti spune parerea dv. multumesc! Baietelu are 2 luni.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, numarul copiiilor care se nasc cu DSA si persistenta de canal arterial (PDA) este mare; la fel de adevarat este insa si faptul ca la unii dintre acesti copii, una sau ambele malformatii se inchid o data cu evolutia celui mic.
Parerea noastra este ca in astfel de cazuri, este bine sa repetati ecocardiografia - si peste trei luni este foarte bine, conform recomandarii, dar si mai curand decat atat. Dat fiind faptul ca in Centrul ARES se realizeaza in mod consecvent interventii minim invazive de inchidere a DSA, PDA, DSV, precum si corectii de coarctatie de aorta, stenoza pulmonara, foramen ovale patent, medicii nostri detin experienta importanta in ceea ce priveste diagnosticarea. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor