Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 octombrie 2014

DSA nou nascut 2 luni


Buna ziua! In urma unui control baitelului meu de 2 luni i s-a auzit un suflu sistolic. Am mers la acografie acum o saptamana la Medlife. Concluzia este: defect septal interatrial mic (3,4 mm cu sunt stg-dr) si canal arterial persistent mic. Ne-a chemat peste 3 luni la reevaluare. I*mi puteti spune parerea dv. multumesc! Baietelu are 2 luni.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, numarul copiiilor care se nasc cu DSA si persistenta de canal arterial (PDA) este mare; la fel de adevarat este insa si faptul ca la unii dintre acesti copii, una sau ambele malformatii se inchid o data cu evolutia celui mic.
Parerea noastra este ca in astfel de cazuri, este bine sa repetati ecocardiografia - si peste trei luni este foarte bine, conform recomandarii, dar si mai curand decat atat. Dat fiind faptul ca in Centrul ARES se realizeaza in mod consecvent interventii minim invazive de inchidere a DSA, PDA, DSV, precum si corectii de coarctatie de aorta, stenoza pulmonara, foramen ovale patent, medicii nostri detin experienta importanta in ceea ce priveste diagnosticarea. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.