Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 noiembrie 2014

AVC SILVIAN DR.EMBOLIC CU HEMIPAREZA STG.SPASTICA


Buna seara, Mama mea in varsta de 65 ani a facut atac vascular cerebral in data de 06.09.14 si a fost diagnosticata cu infarct cerebral datorita emboliei arterelor cerebrale,hemiplegie spastica,cardiopatie ischemica cronica,ateroscleroza cerebrala, fibrilatie atriala si flutter.Este mobilizata la pat,piciorul a inceput sa-l miste si sa-l indoaie dar mana stanga deloc.La o luna si jumatate de la accident au inceput sa se inegreasca degetele de la picior, am ajuns la chirurgie la inceputul saptamanii unde i s-a amputat degetul cinci de la piciorul stang fiind diagnosticata cu gangrena deget v picior stang(insuficienta venoasa cronica).Va rog din suflet sa ma ajutati,sa ma indrumati catre un medic specialist sau daca se poate interveni pentru desfundarea vaselor(ca si tratament s-a prescris vessel due si trombostop,betalog,tritace,pentixifilina,sermion,rosucard...este posibil sa i se amputeze piciorul de la genunchi.Multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar ca mama dvs. sa efectueze urgent o arteriografie. Pentru mai multe informatii despre flutter atrial, va rugam sa apelati numarul de telefon 031.9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor