Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 martie 2015

infectie de la stimulator cardiac


Am un stimulator cardiac implantat in 2012, reinplantat in 2013 deoarece a iesit de sub piele si a supurat. Acum sa semne din nou ca vrea sa iasa se sub piele si pielea in jurul lui s-a inegrit. Ce solutii ar exista pentru scoaterea electrozilor de la vechiul aparat si implantarea unui nou aparat? Unde si cum se poate face operatia pentru scoaterea electrozilor?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Raspuns la infectie de la stimulator cardiac : Buna ziua, ne puteti trimite fotografii si documente medicale scanate pe adresa de e-mail lavinia.riciu@yahoo.com? Trebuie sa vedem despre ce este vorba, inainte de a va oferi un raspuns pertinent. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor