Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


ablatia prin radio frecventa pentru restabilirea ritmului cardiac

Buna ziua , as dori sa stiu daca tatal meu in varsta de 85 de ani ar putea sa faca o astfel de interventie?? Mentionez ca e cardiac de peste 20 de ani cand a suferit un infarct dar care dupa ce a facut o coronografie la Padurea Verde , a luat tratament a dus o viata echilibrata nu a mai avut nici un fel de problema pana acum 5 luni de zile cand a facut o bronhopneumonie severa si a facut si complicatii la inima aritmii,flutter atrial dupa care neputandu-se restabili medicamentos i s-a facut o cardioversie electrica care l-a mai stabilizat cat de cat pana acum 2 saptamani iar acum avand tensiunea culcat 60/40 si pulsul 32 iar stand in sezut 180/110 si pulsul 130 medicul cardiolog i-a facut din nou cardioversia electrica...........sper sa fie mai bine cu toate ca interventia asta mi se pare cam inutila avand in vedere ca stabilizare nu e de durata si in continuare trebuie sa iei tratament cu cordarone si corlentor.As dori sa stiu daca se poate face ablatia la varsta lui si care ar fi costul.Va multumesc !!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, potrivit a ceea ce ati scris, raspunsul la intrebarea dvs. este "da". Dupa cum am discutat si la telefon despre diagnosticul de flutter atrial, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale ale tatalui dvs. scanate pe e-mail la adresa lavinia.riciu@ahoo.com pentru a fi evaluate in detaliu de catre specialistul nostru in electrofiziologie din Israel.