Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 martie 2015

ablatia prin radio frecventa pentru restabilirea ritmului cardiac


Buna ziua , as dori sa stiu daca tatal meu in varsta de 85 de ani ar putea sa faca o astfel de interventie?? Mentionez ca e cardiac de peste 20 de ani cand a suferit un infarct dar care dupa ce a facut o coronografie la Padurea Verde , a luat tratament a dus o viata echilibrata nu a mai avut nici un fel de problema pana acum 5 luni de zile cand a facut o bronhopneumonie severa si a facut si complicatii la inima aritmii,flutter atrial dupa care neputandu-se restabili medicamentos i s-a facut o cardioversie electrica care l-a mai stabilizat cat de cat pana acum 2 saptamani iar acum avand tensiunea culcat 60/40 si pulsul 32 iar stand in sezut 180/110 si pulsul 130 medicul cardiolog i-a facut din nou cardioversia electrica...........sper sa fie mai bine cu toate ca interventia asta mi se pare cam inutila avand in vedere ca stabilizare nu e de durata si in continuare trebuie sa iei tratament cu cordarone si corlentor.As dori sa stiu daca se poate face ablatia la varsta lui si care ar fi costul.Va multumesc !!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, potrivit a ceea ce ati scris, raspunsul la intrebarea dvs. este "da". Dupa cum am discutat si la telefon despre diagnosticul de flutter atrial, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale ale tatalui dvs. scanate pe e-mail la adresa lavinia.riciu@ahoo.com pentru a fi evaluate in detaliu de catre specialistul nostru in electrofiziologie din Israel.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor