Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 mai 2015

Posibila Interventie Watchman

Buna ziua. Ma numesc Coseru Alexandru si am 67 de ani. Sufar de fibrilatie atriala permanenta cu AV medie. Fibrilatia a aparut de la varsta de 60 ani, de doua ori am reusit sa ies din ea cu medicamente, dar la a treia incercare nu s-a mai reusit nici prin intermediul socurilor electrice. In prezent sunt sub tratament cu SINTROM si verific constant valoarea INR-ului sa fie intre 2 – 3. Intrucat am citit pe site-ul Dumneavoastra ca aritmiile cardiace se pot trata, prin procedura Watchman si prin procedura electrofiziologiei, intrebarea ar fi cum se poate realiza o programare in vederea realizarii investigatiilor necesare si cat ar costa interventia . Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, programarea se poate stabili telefonic la unul dintre numerele: 031 9300, 0731 771 111 sau 0727 867 459. in functie de rezultatul evaluarii, se poate programa apoi tratamentul in doi pasi: ablatia de fibrilatie atriala si implantul dispozitivului Watchman.
Abordarea este o revolutie in medicina, iar succesul interventiilor este garantat de medicii care o realizeaza. Din echipa interventionala face parte si Prof. Dr. Suleyman Mahmoud (electrofiziologie interventionala, spital Rambam din Israel si Mayo Clinic - Rochester, USA).
Urmatoarea data a sosirii Prof. Suleyman Mahmoud in centrul nostru este 03.06.2015, apoi 19.06.2015. Este util sa ne trimiteti si documentatia medicala pe adresa iulia@centrele-ares.ro, in prealabil. Va dorim sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.