Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 mai 2015

Posibila Interventie Watchman


Buna ziua. Ma numesc Coseru Alexandru si am 67 de ani. Sufar de fibrilatie atriala permanenta cu AV medie. Fibrilatia a aparut de la varsta de 60 ani, de doua ori am reusit sa ies din ea cu medicamente, dar la a treia incercare nu s-a mai reusit nici prin intermediul socurilor electrice. In prezent sunt sub tratament cu SINTROM si verific constant valoarea INR-ului sa fie intre 2 – 3. Intrucat am citit pe site-ul Dumneavoastra ca aritmiile cardiace se pot trata, prin procedura Watchman si prin procedura electrofiziologiei, intrebarea ar fi cum se poate realiza o programare in vederea realizarii investigatiilor necesare si cat ar costa interventia . Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, programarea se poate stabili telefonic la unul dintre numerele: 031 9300, 0731 771 111 sau 0727 867 459. in functie de rezultatul evaluarii, se poate programa apoi tratamentul in doi pasi: ablatia de fibrilatie atriala si implantul dispozitivului Watchman.
Abordarea este o revolutie in medicina, iar succesul interventiilor este garantat de medicii care o realizeaza. Din echipa interventionala face parte si Prof. Dr. Suleyman Mahmoud (electrofiziologie interventionala, spital Rambam din Israel si Mayo Clinic - Rochester, USA).
Urmatoarea data a sosirii Prof. Suleyman Mahmoud in centrul nostru este 03.06.2015, apoi 19.06.2015. Este util sa ne trimiteti si documentatia medicala pe adresa iulia@centrele-ares.ro, in prealabil. Va dorim sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor