Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 iunie 2015

Am nevoie de un sfat


Bună ziua.TATĂL meu a suferit anul trecut un infarct,i s-a montat un stent.ATUNCI s-a descoperit ca valva mitrala e masiv calcifiata.Acum si-a făcut din nou analize Și s-a aflat ca stent ul e infundat ,nu chiar de tot,partea din muschiul inimii afectat de infarct e naviabil .Pe lângă toate acestea are și pietre mari la fiere,care ar trebui operate dar nu se poate din cauza inimii.Am nevoie de sfatul d-voastră ,se mai poate ceva în cazul lui pentru a se face bine și pentru a-și prelungi viața? Aștept răspunsul d-voastră. Mulțumesc Precizez ca tatăl meu are 60 de ani.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea prezenta un prognostic pertinent, avem nevoie de mai multe date, inclusiv de imaginile coronarografiei si de ecografia cardiaca. De prinicipiu, conform celor enuntate de dvs., situatia nu este iremediabila. Va recomandam trimiterea imaginilor coronarografiei in format electronic potrivit unui set de instructiuni pe care le veti primi pe e-mail, sau prezentarea in cadrul centrului nostru cu documentele medicale, spre a fi analizate de catre un medic cardiolog. Va dorim multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor