Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 martie 2016

Fibrilatie atriala


Buna ziua! In data de 25 februarie 2016 l-am diagnosticat pe sotul meu cu FIA asimptomatica,s-a instituit tratament cu Pradaxa 150 mg 2*1cps/zi si Concor 25 mg 1 cp/zi.Dupa 9 zile s-a efectuat cardioversia electrica cu mentinerea RS normal 6 zile. S-a administrat 1200 mg Amiodarona/24 ore cu monitorizare permanenta fara a intra in RS normal. Dupa 2 zile s-a efectuat din nou cardioversia electrica, cu mentinerea RS normal 5 zile. Mentionez ca Echocardiografia nu a evidentiat cauze organice de FIA, pacientul nu prezinta modificari ale functiei tiroidiene, nu prezinta HTA, dar este obez (h=187 cm, G=150KG). Momentan investigam Sindromul de Apnee in Somn si urmam tratament cu Pradaxa 150 mg 2*1 cps/zi, Betaloc Zok 50mg 1/2 cp/zi, Cordarone 200 mg 2*1 cp/zi. V-as ruga sa imi spuneti daca profilul clinic al pacientului se preteaza la procedura ablatiei. Mentionez ca suntem din Satu Mare, eu fiind asistent medical as dori sa stiu mai multe despre posibilitatea si momentul recomandat pentru aceasta interventie. Daca puteti sa imi faceti si alte recomantari legate de tratament le astept cu nerabdare. Cu deosebita consideratie, Carmen Hotea


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va multumim foarte mult pentru detaliile valoroase. De principiu, pacientul prezinta indicatie pentru procedura de ablatiede FIA, cu mentiunea ca este necesara expedierea documentelor medicale pentru recomandari mai exacte. Adresa este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor