Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 iulie 2016

fibrilatie atriala


De vreo trei ani am probleme cu bataile inimii,care se ridica la 180 b/min.La inceput au fost mai rare episoadele,la trei-patru luni iar in ultimul an la doua luni sau chiar mai des.AM FOST LA MEDICI CARDIOLOGI (5)care mi-au prscris fiecare alt fel de medicamente dar nimeni nu a putut sa-mi spuna cauzele ,ca sa ma pot proetja.Vreau un raspuns si din patea dumneavoastra.Va multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cauzele fibrilatiei atriale sunt multiple si este greu de precizat care sunt acelea, fara sa va cunoastem ca si pacient. Cert este faptul ca este necesar sa vedem documentatia medicala, pe care fie o aduceti in Centrul nostru spre analiza, fie ne-o trimiteti initial scanata pe o adresa de e-mail (iulia@drnechifor.ro). Afecțiunea de fibrilatie atriala nu se trateaza cu medicamentatie, din pacate, ci necesita o abordare terapeutica mai profunda si de durata. Ablatia prin radiofrecventa este singura modalitate cunoscuta ca rezolva astfel de disfunctii. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor