Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 iulie 2016

fibrilatie atriala


De vreo trei ani am probleme cu bataile inimii,care se ridica la 180 b/min.La inceput au fost mai rare episoadele,la trei-patru luni iar in ultimul an la doua luni sau chiar mai des.AM FOST LA MEDICI CARDIOLOGI (5)care mi-au prscris fiecare alt fel de medicamente dar nimeni nu a putut sa-mi spuna cauzele ,ca sa ma pot proetja.Vreau un raspuns si din patea dumneavoastra.Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cauzele fibrilatiei atriale sunt multiple si este greu de precizat care sunt acelea, fara sa va cunoastem ca si pacient. Cert este faptul ca este necesar sa vedem documentatia medicala, pe care fie o aduceti in Centrul nostru spre analiza, fie ne-o trimiteti initial scanata pe o adresa de e-mail (iulia@drnechifor.ro). Afecțiunea de fibrilatie atriala nu se trateaza cu medicamentatie, din pacate, ci necesita o abordare terapeutica mai profunda si de durata. Ablatia prin radiofrecventa este singura modalitate cunoscuta ca rezolva astfel de disfunctii. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.