Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrilatie atriala

De vreo trei ani am probleme cu bataile inimii,care se ridica la 180 b/min.La inceput au fost mai rare episoadele,la trei-patru luni iar in ultimul an la doua luni sau chiar mai des.AM FOST LA MEDICI CARDIOLOGI (5)care mi-au prscris fiecare alt fel de medicamente dar nimeni nu a putut sa-mi spuna cauzele ,ca sa ma pot proetja.Vreau un raspuns si din patea dumneavoastra.Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cauzele fibrilatiei atriale sunt multiple si este greu de precizat care sunt acelea, fara sa va cunoastem ca si pacient. Cert este faptul ca este necesar sa vedem documentatia medicala, pe care fie o aduceti in Centrul nostru spre analiza, fie ne-o trimiteti initial scanata pe o adresa de e-mail (iulia@drnechifor.ro). Afecțiunea de fibrilatie atriala nu se trateaza cu medicamentatie, din pacate, ci necesita o abordare terapeutica mai profunda si de durata. Ablatia prin radiofrecventa este singura modalitate cunoscuta ca rezolva astfel de disfunctii. Multa sanatate!