Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

sotul meu a fost diagnosticat acum doi ani cu fibrilatie atriala permanenta.I s-a dat ca tratament:d


sotul meu a fost diagnosticat acum doi ani cu fibrilatie atriala permanenta.I s-a dat ca tratament:digoxin,preductal,aspenter,aspacardin,captopri.In momentul internarii a avut tensiunea 18/9 si 115bpm.In urma tratamentului nu a mai avut nici tensiune iar pulsul este 75-80,cand face efort se duce la 90 bpm.Il intreb mereu daca il doare ceva,daca are li[psa de aer si imi spune ca nu simte nimic din ce il intreb eu.Ce ma sperie este ca in timpul noptii cand doarme pe spate sforaie si se intampla sa para ca nu mai respira,face pauze de cateva secunde dupa care trage aer mai profund ca si cand nu s-ar satura ,dupa aceea respira normal.Alta problema este ca dupa orice efort transpira enorm caci trebuie sa se schimbe imediat,nu-l doare in piept ,nu are probleme de respiratie decat transpira .ce puteti sa-mi spuneti?


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Maria: trebuie revazut tratamentul de un cardiolog pentru ca daca nu mai este in fibrilatie atriala nu mai are indicatie de Digoxin; daca este in continuare tratamentul e ok. (de obieci in fibrilatie pulsul e mai rapid - deci e posibil sa se fi restabilit ritmul normal). In ceea ce priveste apneea in somn trebuie sa consultati un pneumolog si poate in medic ORL intrcat exista solutii. Cel mai important tratament este sa slabeasca (daca este obez- e o patologie specifica celor cu obezitate).
Dr.IancoviciAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor