Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 martie 2013

miocardiopatie


Buna ziua,am o fetita de aproape 3 anisori,de cand eram insarcinata de trei luni medici au depistat ca fatul sufera de bradicardie avand un blocaj A-V complect.Mi-au spus ca nu va trai si ca daca se insala ii vor pune un stimulator cardiac,lucru ce sa si intamplat,mi-au facut cezariana la 7 luni si 3 saptamani avand greutatea de 2.310 si 45 de cm.Apoi la trei luni au operat-o din nou avand valvula tricuspide(nu stiu daca se spune la fel si in romaneste,noi suntem in Spania),avand o insuficienta severa.Pana la varsta de aproape doi ani,fetita parea ca este mai bn,chiar daca nu era grasuta ca un copil sanatos,stiu ca suferind o cardiopatie nu va fii niciodata ca un copil normal....mergeam la revizii in fiecare luna,medicul spunea ca este \\\"regular\\\",pana ajungem intr-o zi si ne spune ca va ramane internata avand \\\"o gaura mare in ventriculul stang de 4880...nu stiu cum se masoara si in ce...stiam ca in septembrie anul trecut vor trebui sa ii schimbe bateria la stimularor dar se pare ca au decis sa il schimbe cu totul si sa ii puna unul \\\"special\\\" de sincronizare..sau ceva de genul,si ca daca nu se vor vedea schimbari o vor pune pe lista de transplant.Ma omoara aceasta idee,si as vrea sa stiu parerea dvs sau a vreunui coleg ,sunt foarte ingrijorata cu respect la viitorul fetitei mele.De moment se pare ca dimensiunea gaurii a ajuns la 8oo,ceea ce este bine,iar medicii spun ca se vede diferenta de cand i-au pus acel stimulator care are 3 cabluri...la fiecare ventricul si la auricula dreapta.Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Este dificil de stabilit ce fel de cardiopatie congenitala are fetita dvs numai din descrierile facute de dvs, cel mai probabil tratamentul, atat interventional cat si medicamentos, propus in Spania este cel corect. ( procedura de implantare de stimulator cardiac.)
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor