Simți o gheară în piept? Primul lucru pe care trebuie să-l faci de urgență

Angina pectorală este simptomul principal al bolii coronariene. Pacientul simte o durere în jurul pieptului, care radiază către mâini, gât, mandibulă sau chiar în spate.
Ce este si cum se tratează corect adenomioza, o boală confundată frecvent cu fibromul uterin?

O boală frecvent diagnosticată greşit ca fibrom uterin, adenomioza poate ştirbi integritatea femeii dacă nu este tratată corect.
Fibromul Uterin: Histerectomie, miomectomie sau embolizare?

2 din 4 femei, cu vârsta cuprinsă între 21 și 45 de ani sunt diagnosticate zilnic în țara noastră cu fibrom uterin “ o tumoră benignă ce se dezvoltă în grosimea mușchiului uterin!
ARES | Pastila de sănătate | Dr. Iulian Călin, medic specialist cardiolog în cadrul Centrelor Ares

Fără tăieturi, o recuperare mult mai rapidă și perioada de spitalizare redusă. Dr. Iulian Călin, medic specialist cardiolog la Centrele ARES, explică unele dintre cele mai importante avantaje ale procedurilor minim invazive, într-un nou episod din PASTILA DE SĂNĂTATE.
Dr. Rares Nechifor - Ce afecțiuni pot ascunde durerile menstruale? - Centrele ARES

Durerile menstruale pot reprezenta, în anumite cazuri, semne care indică prezența unor afecțiuni ginecologice. Tratarea acestora și diagnosticarea corectă pot îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pacientelor.
6 măsuri de prevenție pentru persoanele cu boli cardiace, în perioada caniculei

Vremea caniculară afectează în mod direct persoanele cu boli cardiovasculare, afecțiuni care reprezintă principala cauză de deces la nivel mondial.
ARES | Pastila de sănătate | Dr. Rareș Nechifor, medic radiolog intervenționist în cadrul Centrelor de Excelență Ares

Un nou episod din PASTILA DE SĂNĂTATE oferă astăzi informații despre ce reprezintă mai exact RADIOLOGIA INTERVENȚIONALĂ.
Dr. Oren Iancovici - Simptomele Infarctului

Invitat la Digimatinal, dr. Oren Iancovici, medic specialist cardiolog și CEO-ul Centrelor ARES, a vorbit despre simptomele infarctului, care sunt cauzele acestei afecțiuni și cum poate fi prevenită. 
ARES | Campania "Nicio zi fără joacă" | 1 Iunie - Ziua Copilului - Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?

De 1 iunie, la Centrele de Excelenta ARES, vedetele incontestabile ale zilei au fost, bineînțeles, copiii.
Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.