11 august 2023

Tratament inovator și accesibil pentru pacienții cu stenoză aortică strânsă - TAVI

Tratament inovator și accesibil pentru pacienții cu stenoză aortică strânsă - TAVI

Cuprins

Implantare percutană de valvă aortică

La ARES București, cel mai important centru de cardiologie intervențională privată din țară, situat în Spitalul Monza, este disponibilă procedura TAVI – Implantare percutană de valvă aortică, pentru tratamentul stenozei aortice strânse, la un preț redus până în 2024.

ARES este centrul privat cu cea mai mare experiență în proceduri intervenționale, inclusiv TAVI, cu peste 300 de cazuri rezolvate în ultimii ani.

Stenoza aortică strânsă este o afecțiune cardiacă în care deschiderea valvei aortice, prin care sângele iese din inima către întregul organism, devine restricționată sau îngustată sever. În lipsa tratamentului, această afecțiune poate provoca:  insuficiență cardiacă, sincope (pierdere bruscă a cunoștinței) sau moarte subită și alte complicații grave, afectând calitatea vieții pacienților în mod semnificativ.

Discută cu un ARES Helper!

Laura Ivan îți oferă mai multe detalii despre procedură!

Dr. Iulian Călin, director medical la ARES București subliniază importanța acestei campanii:

 "Tratamentul stenozei aortice prin intervenția de TAVI este o procedură prin care înlocuim valva aortică stenozată fără operație, de aceea este necesară  o abordare personalizată pentru fiecare pacient. Suntem dedicați să oferim cel mai bun tratament posibil pacienților care suferă de această afecțiune, iar această perioadă în care putem face intervenția cu costuri reduse credem că reprezintă un pas semnificativ în această direcție."

Procedura este efectuată de medici cardiologi interventioniști cu foarte mare experiență, susținuți de o echipă medicală multidisciplinară. Cu o experiență de peste 10 ani în efectuarea procedurilor de TAVI și managementul periprocedural al pacienților, ARES este un partener de încredere în gestionarea pacienților cu boli cardiace structurale.

Pacienții eligibili pentru aceste proceduri vor beneficia nu doar de experiența medicală de vârf oferită de echipa de specialiști a Centrului ARES, dar și de un sprijinul informațional în fiecare etapă a procesului de diagnostic și tratament oferit de ARES Helperi, programul care oferă ghidaj pentru pacienți, de la aflarea diagnosticului și până la soluționare.

Informații premergătoare procedurii TAVI

ANALIZE ȘI INVESTIGAȚII PREMERGĂTOARE PROCEDURII TAVI:

  • Ecografie cardiacă
  • Coronarografie
  • Angio CT protocol pre TAVI (raport + CD)
  • Echo-doppler carotidian
  • Test Covid-19

Informații suplimentare

Informații suplimentare cu privire la costul procedurii și durata spitalizării vor fi comunicate de ARES HELPER-ul desemnat. Posibile investigații și analize suplimentare, conform indicațiilor medicale, adaptate în funcție de complexitatea și nevoile fiecărui pacient, vor fi comunicate de ARES HELPER-ul desemnat.

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor