17 octombrie 2023

Coronarografie și angioplastie coronariană decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, la ARES în Heka Hospital Constanța

Coronarografie și angioplastie coronariană decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, la ARES în Heka Hospital Constanța

Vești bune pentru constănțenii care suferă de afecțiuni ale inimii. Din luna octombrie, pacienții care au indicație de coronarografie (procedura de diagnostic al arterelor inimii) și se prezintă la ARES în Heka Hospital cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pot beneficia de această procedură decontată de CAS.

Mai mult, în cazul în care în urma coronarografiei se constată că este nevoie de tratament cu stent, și procedura de angioplastie coronariană este decontată în baza biletului de trimitere.

Centrul de Cardiologie Intervențională ARES din Heka Hospital pune la dispoziția pacienților constănțeni un ambulatoriu de cardiologie și o sală de angiografie, dotate la standarde internaționale, unde sunt efectuate consultații de cardiologie și cardiologie pediatrică, ecografii cardiace și transesofagiene, montări de holtere TA și ECG, test de efort, coronarografii și angioplastii coronariene cu balon și/sau stent, angiografii și angioplastii carotidiene și periferice, implantări de stimulator cardiac.

Echipa ARES Heka este formată din medici cardiologi, cu competență în cardiologie intervențională, artimologie și electrofiziologie, precum și radiologie intervențională, din Constanța și din București, cu o vastă experiență în tratarea afecțiunilor cardiovasculare prin proceduri complexe.

ARES este prezent în Constanța din anul 2017, în cadrul Spitalului Județean de Urgență, fiind multă vreme singurul centru din Dobrogea pentru tratamentul minim invaziv al infarctului miocardic acut. Anual, aproximativ 1500 de pacienți constănțeni sunt evaluați de echipa medicală ARES Constanța, o treime dintre aceștia având nevoie de tratament cu unul sau mai multe stent-uri.

Grupul ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională. ARES deține în prezent 10 săli de angiografie în șapte centre din București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală, cu accent pe cardiologie. În spiritul acestei misiuni, de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 18 premiere medicale naționale. Din anul 2019, ARES este deținut majoritar de fondul american de investiții Highlander Partners.

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor