5 ianuarie 2015

Din 5 Ianuarie, într-o nouă locație

Din 5 Ianuarie, într-o nouă locație

Cuprins

Din 5 Ianuarie ne-am mutat intr-o noua locatie, in cadrul Spitalului Ponderas din Bld. Nicolae Caramfil 85A Sector 1 Bucuresti.

Este o adevarata bucurie pentru noi, cei de la Centrele de Excelenta ARES, sa incepem noul an intr-o locatie complet noua, in cadrul Spitalului Ponderas din Sectorul 1! In aceasta noua cladire vom avea posibilitatea sa ducem mai departe revolutia minim invaziva inceputa acum 4 ani! Cladirea Ponderas, cu o capacitatea dubla de spitalizare fata de cea veche, cu specialitati noi, cu tehnologii noi ne va oferi posibilitatea sa punem la dispozitia pacientilor nostri cele mai performante terapii minim invazive din Europa. Ne bucuram nespus ca de astazi, suntem singurul centru privat din Romania ce are in dotare 2 angiografe in aceeasi locatie. Noua noastra achizitie reprezinta un angiograf dedicat radiologiei interventionale. In acest fel, putem asigura un flux mult mai mare de pacienti si totodata, noua achizitie reprezinta un back-up important pentru tratarea pacientilor nostri.”

Iulian Plescan

Director Operational

Centrele de Excelenta ARES

Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.