Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Din 5 Ianuarie, intr-o noua locatie!

1780 Vizualizari
 

Din 5 Ianuarie ne-am mutat intr-o noua locatie, in cadrul Spitalului Ponderas din Bld. Nicolae Caramfil 85A Sector 1 Bucuresti.

Este o adevarata bucurie pentru noi, cei de la Centrele de Excelenta ARES, sa incepem noul an intr-o locatie complet noua, in cadrul Spitalului Ponderas din Sectorul 1! In aceasta noua cladire vom avea posibilitatea sa ducem mai departe revolutia minim invaziva inceputa acum 4 ani! Cladirea Ponderas, cu o capacitatea dubla de spitalizare fata de cea veche, cu specialitati noi, cu tehnologii noi ne va oferi posibilitatea sa punem la dispozitia pacientilor nostri cele mai performante terapii minim invazive din Europa. Ne bucuram nespus ca de astazi, suntem singurul centru privat din Romania ce are in dotare 2 angiografe in aceeasi locatie. Noua noastra achizitie reprezinta un angiograf dedicat radiologiei interventionale. In acest fel, putem asigura un flux mult mai mare de pacienti si totodata, noua achizitie reprezinta un back-up important pentru tratarea pacientilor nostri.”

Iulian Plescan

Director Operational

Centrele de Excelenta ARES

Comentarii

 1. Buna ziua
  Am un băiețel de 9 ani diagnosticat cu
  defect septal atrial secundum si m.ar interesa cat ajunge operatia cu umbreluta.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua, in cursul zilei de astazi veti fi contactat de Coordonatorul Departamentului de Malformatii Congenitale pentru a discuta cu dvs toate detaliile interventiei. O zi buna

 2. Cât costă : consultațiile şi investigațiile pentru aritmie şi pentru adenom ? Mulțumesc !

 3. Buna ziua ! Am 41 de ani. Urmare a unei spitalizari pentru o viroza respiratorie in martie 2016, am solicitat o examinare ginecologica si mi s-a stabilit ca uterul prezinta un nodul fibromatos de 35,8 mm , care amprenteaza vezica urinara si ovarul drept are un chist de 25,5 mm. Ma intereseaza daca pot urma procedura embolizarii uterului fibromatos, care este costul interventiei, modalitatea de plata si daca costul poate fi acoperit partial sau total prin casa de sanatate.Va multumesc anticipat!

  1. Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile dvs. la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Domnul doctor Rares Nechifor va studia documentele medicale si vom reveni cu un raspuns. Multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X

Sună Mesaj