Dr. Andreea Brădean

Dr. Andreea Brădean

Medic specialist Chirurgie Cardiovasculară

Chirurgie cardiovasculară

Dr. Andreea Brădean este medic specialist Chirurgie cardiovasculară cu experiență vastă în cadrul Cardiac Center și Cardiopediatric Center din Spitalul Monza. Specializarea în Chirurgie Cardiovasculară a fost dobândită la Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unde a activat timp de opt ani. De-a lungul carierei sale, a contribuit la serviciile medicale oferite în cadrul Spitalului Clinic CFR din Cluj-Napoca și Clinicco din Brașov. Dr. Brădean este, de asemenea, membră a Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară.

Proceduri efectuate de Dr. Andreea Brădean

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor