Dr. Vlad Halga

Dr. Vlad Halga

Medic specialist Chirurgie Cardiovasculară

Chirurgie cardiovasculară

Dr. Vlad-Roman Halga este medic specialist Chirurgie Cardiovasculară la MONZA ARES București din cadrul Spitalului Monza.

Dr. Halga a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, iar ulterior a urmat rezidențiatul în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stancioiu” din Cluj- Napoca și în cadrul Hopital Mercy, Centre Hospitalier Regional Metz-Thionville (Metz, Franța).
De asemenea, dr. Halga a deținut funcția de Director Departament Științific și Vicepreședinte științific al Societății Studenților Chirurgi din România (Cluj-Napoca).

În plus, dr. Vlad Halga a fost Coordonator Chirurgie Cardiovasculară în cadrul Cercului Studenților în Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară.

Totodată, dr. Halga deține diplomă în „Circulație extracorporală în chirurgie cardiacă și înlocuire de organe”, obținută la Universite de Bordeaux, Franța.

Proceduri efectuate de Dr. Vlad Halga

Consultație chirurgie cardiovasculară
Consultație chirurgie cardiovasculară
Control
Control

Investigații efectuate de Dr. Vlad Halga

  • Consultații de chirurgie cardiovasculară
  • Plastii și protezări valvulare singulare prin proceduri minim invazive: valva aortică, mitrală, tricuspidă
  • Intervenții cardiace pentru patologii complexe
  • Tratamentul chirurgical al bolii coronariene
  • Intervenții chirurgicale asupra carotidei și a vaselor membrelor inferioare
  • Tratamentul chirurgical al patologiilor aortei abdominale

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor