Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 iulie 2013

inima mea


in primul rand doresc sa va multumesc ptr raspuns dar as vrea sa va mai intreb daca aceste fibrilatii sau flutter atrial au fost declansate de inchiderea defectului si daca vor trece in urma cardio conversiei. La frankfurt a povestiti foarte putin doa ca pot sa apara complicatii si sa iau legatura cu cardiologul personal la care iau si trimis documentele in ce priveste interventia eu nu leam primit nici pana azi . Intrebarea mea ar fi pot trece intro luna maxim trei cum au zis ei sau raman cu ele , ptr ca acolo asa mi s+a spus ca in prima luna pot sa apara dupa care tot mai putin pana la trei luni dupa care nu o sa mai am probleme? inca o data va multumesc. Daca mai apar in perioada urmatoare probleme pot sa va contactey?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din momentul aparitiei afectiunii de fibrilatie atriala nu exista o certitudine ca nu va mai aparea din nou. Ne puteti contacta oricand pentru a discuta despre afectiunile dumneavoastra, fibrilatia atriala si flutter atrial.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.