Campania „NICIO ZI FĂRĂ JOACĂ” – Editia ekg-uri si fursecuri

În luna iunie, copiii sub 12 ani au parte de electrocardiograme gratuite. Centrele de Excelență Ares și Spitalul Monza îi invită pe cei mici, împreună cu părinții, la “EKG-uri și fursecuri”, o campanie de depistare a bolilor de inimă, în rândul copiilor.
Infarctul miocardic | cauze, simptome, tratament și complicații | Dr. Marin Postu

Infarctul miocardic este denumirea medicala a necrozei miocardice acute. De regula, este cauzat de trombi (cheaguri formate la nivelul arterial, venos) care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza ischemica a muschiului cardiac.
Aritmia cardiaca | Ce trebuie sa stii despre aritmia cardiaca? | ARES

Diagnosticul de aritmie cardiaca este foarte frecvent. Aritmia cardiaca reprezintă o bataie neregulata a inimii. Bataile pot fi prea rapide, prea lente sau, in anumite cazuri, acestea au o structura neregulata.
Radioterapia - factor de risc pentru cardiopatia ischemică

Radioterapia se foloseşte la peste 50% din pacienţii oncologici, fiind o componentă vitală a tratamentului anumitor forme de cancer, prin distrugerea ţintită a tumorei locale sau a metastazelor.
Stenturile pentru tratarea vaselor îngustare ale inimii

Ce sunt stenturile si cat este de important ca pacientul cu indicatie de implantare de stent in inima sa cunoasca beneficiile interventiilor minim invazive?
Ginecologia, un nou departament în cadrul Centrelor Ares - București

Centrele ARES au lansat departamentul de Obstetrică-Ginecologie coordonat de către Dr. Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie.
ARES | Spitalul Monza și Centrele Ares

Spitalul Monza și Centrele ARES au încheiat un parteneriat strategic pentru tratarea pacienților cu boli cardiovasculare
Dieta pacienților cardiaci, în perioada verii | Dr. Iulian Călin

Bolile cardiovasculare ocupă primul loc în topul deceselor înregistrate la nivel mondial.
ARES | Pastila de sănătate | Pacienții diabetici sunt mai predispuși la îngustarea vaselor de sânge?

PASTILA DE SĂNĂTATE: Pacienții diabetici sunt mai predispuși la îngustarea vaselor de sânge? Dr. Iulian Călin, medic specialist cardiolog, poate fi găsit în cadrul Centrelor de Excelență ARES
ARES | Dr. Rareș Nechifor răspunde întrebărilor dumneavoastră

Dr. Rareș Nechifor, medic primar Radiologie Intervențională la Centrele ARES, răspunde întrebărilor dumneavoastră.
Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.